През миналата седмица Стефанос Циципас и Паула Бадоса публикуваха серия от

...
През миналата седмица Стефанос Циципас и Паула Бадоса публикуваха серия от
Коментари Харесай

Циципас за Бадоса: Ние сме сродни души, никога не съм се чувствал толкова привлечен към жена

През предходната седмица Стефанос Циципас и Паула Бадоса разгласиха серия от общи фотоси и видеа в обществените мрежи, показвайки, че са най-новата тенис двойка, а това бе доказано персонално от гърка по време на негово изявление в Щутгарт. Световният №5 за първи път приказва за новата си връзка и показа по какъв начин в никакъв случай до този миг не е изпитвал толкоз мощни усеща към някоя жена:

" Да, ние сме двойка. Но не е единствено това. Ние сме сродни души. Това е вярната формулировка за нашата връзка. Да намериш сродната си душа, е необичайност. Ако попитате Паула, тя ще ви отговори по същия метод. Тя не е дружно с мен в Щутгарт, защото сега се възвръща от травма и се пробва да си възвърне формата преди Уимбълдън. Искам най-хубавото за нея, както желая и най-хубавото за себе си.

Срещал съм доста дами в живота си и с цялостна убеденост мога да ви кажа, че в никакъв случай през живота си не съм се чувствал толкоз мощно притеглен към една жена, в никоя не съм намирал толкоз доста хубост, никоя не е предизвиквала подобен интерес у мен. Казах това на Паула и тя ми отвърна, че се усеща по същия метод по отношение на мен. Радвах се да го чуя от нея.

С Паула сме на една вълна, имаме духовна връзка между тях. Това е толкоз красиво преживяване. Не мисля, че доста хора могат да усетят толкоз мощна връзка, да знаят, че са намерили сродна душа. Пътувал съм доста и съм считал, че някъде там по света ще намеря любовта, само че от време на време тя стои тъкмо пред очите ти ", приключи Циципас.

Tsitsipas on dating Badosa: " I`ve met a lot of women in my life, and I can definitely say I`ve never felt so attracted, I`ve never found so much beauty, and I`ve never been so much interested in a woman. "
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР